Kennel   Bay Guard

Dogue de Bordeaux

ETUSIVU

KENNEL

YLEISTÄ RODUSTA

IRIS

DEMO

GAMU

KAVERIT

KUVIA

MUOTOKUVIA

YHTEYSTIEDOT

LINKIT

Heippa,

Kennelimme on pienimuotoinen kotikennel Kotkassa, jossa kaikki asustelemme sulassa sovussa ihmiset ja koirat samassa omakotitalossa. Olen käynyt kennelliiton kasvattajakurssin ja tavoitteenani on kasvattaa terveitä ja rotumääritelmän mukaisia koiria, jotka saisivat aikanaan mahdollisimman hyvät ja pysyvät kodit. Ja täten haluaisin pitää yhteyttä uusiin omistajiin myös koiran luovutuksen jälkeen ja auttaa kaikessa kasvatukseen liittyvässä parhaani mukaan.

Perheeseen kuuluu minun lisäksi mieheni Mika ja poikamme Konsta.  Tällä hetkellä meillä on kolme koiraa,  newfounlandi Demo,  kultainennoutaja Gamu ja uusin tulokas bordeauxindoggi  Iris. Lisäksi joukossamme häärii kissa Weeti.

Bordeauxi on ollut haaveenani monta vuotta, mutta tiedon ja taidon puutteen takia en ole uskaltanut ottaa, ennen kuin sain kokemusta oman koiran kasvatuksesta. Minun sekä Mikan  kotona on ollut aina koiria, mutta nöffi oli vasta kummankin ensimmäinen oma koira, joka osoittautui aika jääräpäiseksi, eli ei kovin helpolla päästy aloittelemaan.

Mutta nyt on meidän yksi haave toteutunut ja Iris tuntuu olevan aivan ihanan luonteinen pikku pimu. Seuraava haave onkin saada Iriksellä pentuja sitten muutaman vuoden kuluttua. Mutta sitä odotellessa päivittelen Iriksen kasvusta kuvia ja kuulumisia.