Etapin Järjestöt


Siirry sisältöön

Päävalikko:


Vertaistuki

APUVA ry

NEUVONTAA JA OHJAUSTA
TIETOKONEEN, KÄNNYKÄN, TELEVISION, DIGISOVITTIMEN,
DIGIKAMERAN JA NAVIGAATTORIN KÄYTÖSSÄ,
NÄISSÄ ASIOISSA AUTTAA
Pentti Roitto

Soita numeroon 0400 641 865 tai laita sähköpostia. Voit myös vierailla kotisivullani ja kirjoittaa viestin minulle sieltä. Varaathan ajan kotikäyntiin, palveluun ja neuvontaan!

Olen eläkkeellä oleva prosessiteknikko Kuusankoskelta. Harrastan tietokoneiden rakentelua, korjausta ja huoltoa. Olen tehnyt ohjelmien asennusta ja virustarkastuksia. Harrastan myös digitaalista valokuvausta. Minulla on kokemusta digiboksien ja televisioiden asennuksesta, käyttöönotosta ja ohjelmapäivityksistä.

Olen halukas auttamaan ja opastamaan ikäihmisiä tämän päivän teknologian ja tietotekniikan käytössä ja ongelmissa. Toimin yksityisyrittäjänä 1.3.2011 lähtien ohjaten ja neuvoen näissä asioissa. Toimialueenani on Jaala, Kouvola, Kuusankoski, Valkeala. Sovittaessa käyn myös kauempanakin asiakkaan olosuhteista riippuen. Vertaistukitoiminnan lisäksi huolehdin tarvittaessa tietokoneiden ja teknisten pienlaitteiden viennin korjaukseen ja tuonnin takaisin asiakkaalle. Asennan laitteet paikalleen ja testaan, että ne toimivat.

Sähköpostia voit lähettää minulle osoitteella po.roitto@gmail.com.

Palvelukorvaus työstä ja matkakustannuksista sopimuksen mukaan. Eläkeläiset, invaliidit ja entiset asiakkaat saavat palvelun puoleen hintaan !
Palvelusta voi tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa.


© CopyRight Pentti Roitto

Takaisin sisältöön | Takaisin päävalikkoon