Tervetuloa!

Näillä sivuilla pääset tutustumaan kolmeen alaskanmalamuuttiin, Iraan, Mintoon ja Manuun sekä meidän perheen elämään heidän kanssaan.

Olemme Mika ja Virpi Anjalankoskelta, tai nykyään Kouvolasta. Koiraharrastukseni alkoi jo ihan pikkutyttönä kun ulkoilutin naapureiden koiria minkä kerkesin. Ensimmäisen ihan oman koiran sain 15 vuotiaana ja sen jälkeen en ole ilman koiraa ollut. Saksanpaimenkoirat ovat kuuluneet elämääni 20 vuotta, mutta alaskanmalamuutista haaveilin vuosia ennen kuin ensimmäisen muutin sain hommattua. 

Ira, Salomaan Miss Daniela, on ensimmäinen malamuuttimme, joka tuli meille kesällä 2006. Ira valloitti meidät täysin hurmaavalla luonteellaan ja iloisella mielellään ja meidän sydämet oli menetetty malamuuteille. Pääsiäisenä 2007 saapui Minto, Salomaan Salariyok, Iralle kaveriksi ja silloin iski harrastuskipinä kunnolla. Tänä keväänä saapui sitten Manu, Salomaan Udlayok ja aika näyttää minkälaisen ryhmä rämän näistä saa kasattua.

Olemme ALMA:n jäseniä ja meidät löytääkin aika usein Alman taphtumista. Tällä hetkellä minä olen myös ALMAN:n koe ja kilpailutoimikunnan jäsen.
 

Harrastamme vetämistä koirilla, sekä näyttelyissä käymistä myös jonkun verran. Talvisin hiihdetään ja ajellaan reellä ja sulan maan aikaan vedetään polkupyörää, kolmipyörää tai kickbikea. Välillä lomaillaan vetopuuhista kokonaan ja silloin vietämme aikaa koirien kanssa metsälenkeillä tai ihan vain oleilemalla yhdessä.

Viime talvena olemme myös tehneet paljon yhteistyötä Marja-Liisa Kiurun ja Pekka Mertalan kanssa. Heistä löydät enemmän tietoa kurkistamalla linkkisivulla Yepan, Hinon ja Yonan sivuille.Viihtyisiä hetkiä sivuillamme ja toivottavasti jätät tervehdyksesi vieraskirjaamme! 

Virpi


Vieraskirjaan pääset TÄSTÄ

Yhteystiedot:

Virpi Salminen & Mika Huovila
Pappilanpolku 6
46910 Anjala
virpi.salminen(at)kymp.net


Kaikki materiaalin ja kuvien kopioiminen ilman lupaa kielletty!


Päivitykset:

22.7.2010 Uutiset


Desing by Marja-Liisa | Copyright Virpi Salminen