Mundo Verde

Bioresonanssiterapia perustuu biofysiikkaan, kvanttiteoriaan ja kiinalaiseen lääketieteeseen eli se on energialääketiedettä. Maailmankaikkeus on täynnä energiaa, jossa kaikki värähtelee omalla taajuudellaan. Samoin ihmisen eri elimet lähettää elektromagneettista värähtelyä, mihin tässä hoitomuodossa pureudutaan matalajännitteisten sähköimpulssien avulla. Eli siinä akupisteiden kautta mitataan kehon elinten ja kudosten tasapaino. Sen avulla pystytään puhdistamaan elimistöä myrkyistä, kemikaaleista, raskasmetalleista, homeista, loisista, bakteereista, viruksista ja muoveista, jotka häiritsevät kehon tasapainoa. Bioresonanssiterapialla voidaan myös mitata vitamiinien, kivennäisaineiden, entsyymien ja muiden ravintoaineiden puutteita.

Bioresonanssihoito tehdään tietokoneohjatulla MSAS-Professional laitteella, joka on amerikkalaisen BioMeridian Internationalin valmistama.
Se sisältää noin 65 000 taajuutta, jotka vastaavat kehomme erilaisia epätasapainotiloja. Laite ei kuulu länsimaisen lääketieteen piiriin, eikä sillä tehdä lääketieteellisiä diagnooseja, eikä kyseinen analyysi korvaa lääkärin tekemiä tutkimuksia ja hoitomääräyksiä.

Bioresonanssiterapia

Normaali puhdistushoito kestää noin tunnin, jonka aikana käydään läpi entsyymien, vitamiinien, mineraalien ja muiden ravintoaineiden puutteita. Etsitään kehon tasapainoa häiritseviä tekijöitä sekä annetaan oman elimistön ja mielemme valita sille parhaiten sopivia tasapainottavia ainesosia.

Kun elimistö alkaa tasapainottumaan ja puhdistumaan niin se voi vaikuttaa yllättävän moniin vaivoihin. Esimerkiksi seuraaviin tiloihin voi saada helpotusta: alkoholismi, astma, allergiat, fibromyalgia, hormonihäiriöt, ihottumat, keskushermoston sairaudet, korvatulehduskierre, lapsettomuus, makeanhimo, näköhäiriöt, muistihäiriöt, nivelsäryt, osteoporoosi, PMS-oireet, päänsäryt, refluksitauti, reuma, sappikivet, suolistovaivat (happonousu, ilmavaivat, peräpukamat, ripuli, ummetus), sydänvaivat, verenpaine, verisuonten tukkeumat, virtsarakontulehdus ja ylipaino. Mielen tasapainottuminen vaikuttaa chakratasapainoon, energiavarojen nousuun, ilon ja onnellisuuden lisääntymiseen, poistamaan jännitteitä ja stressiä, rauhattomuuden helpottumiseen ja tahdonvoiman lisääntymiseen.

Eli bioresonanssiterapia hoitaa ihmisen kaikkia kolmea olemuspuolta: fyysistä kehoa, tunnekehoa ja henkistä kehoa.

Hoidon lopuksi saat mittauksen tulokset paperille tulostettuna sekä pipettipullollisen homeopaattista liuosta, joka sisältää sähköimpulssin. Sitä nautitaan aamuisin ja iltaisin kolme tippaa noin desiin vettä sekoitettuna. Tippojen kanssa ei suositella nautittavan saman aikaisesti antibiootteja, mielenterveyslääkkeitä eikä huumeita, koska silloin tippojen vaikutus heikkenee. Tippapulloa ei saa altistaa suoralle auringonvalolle, salamanvalolle eikä se saa jäätyä. Eikä sitä ole hyvä säilyttää läheisessä tuntumassa vahvoja sähkömagneettisia kenttiä lähettävien laitteiden lähellä.

Eläimet

Eliäimiä voidaan myös mitata MSAS- Professional -laitteella karva- tai höyhennäytteistä. Eläimistä voidaan mitata ja puhdistaa samoja myrkkyjä kuin ihmisestäkin. Eläimien tunne-elämää voidaan tasapainottaa kukkatippojen, kivitippojen ja väritippojen avulla. Eläimet reagoivat bioresonanssiterapiaan herkästi ja tasapainottuvat usein nopeasti. Eläimille homeopaattista tippaa on yleensä helpointa tiputtaa suoraan suuhun tai pieneen makupalaan imetettynä.


 

Hoito sisältää seuraavia
mittauksia:


Ravintoainetasot:
Aminohapot
Entsyymit
Mineraalit
Rasvahapot
Sokerit
Vitamiinit

Elimistön puhdistukseen:
Antibioottien jäämät
Bakteerit
Homemyrkyt ja hiivat
Muovit
Parasiitit
Radioaktiivinen säteily
Raskasmetallit
Rokotusten myrkyt
Virukset

Mielen tasapainottamiseen:
Bachin kukkatippaterapia
Eteeriset öljyt, aromaterapia
Jalokivet, kivitippa
Länsi-Australian kukkatipat
Värit, väritippa

Toisella hoitokerralla mitataan
myös allergisoivia ainesosia ja yliherkkyyksiä