Unien tulkinta
Unet ja elämänviisaus
Unikurssit
Unikirjat
Unien Majatalo
Satujen tulkinta
Sadut ja elämänviisaus
Kurssit
Kirjat saduista ja
tarinoista
Itsetuntemuksen ohjaus
Kirjoja rakkaudesta
Sairauksien viestit
Mielikuvat/itsetuntemus
Kurssit
Kurssiohjelma
Kurssien sisällöt
Kurssit Lapissa
Kurssit Kreikassa
Järjestä kurssi

Yksilöllistä ohjausta

Keskusteluja itsetuntemuksen ja hyvän elämän luomiseksi

Tapaamiset kurssien yhteydessä ja muulloinkin sopimuksen mukaan.
Liikun paljon eripuolilla Suomea ja yritän sovitella tapaamiset niiden mukaan.

Keskustelujen tavoitteena on auttaa vapautumaan sellaisista lapsuuden ja myöhemmän menneisyyden kokemuksista, jotka ovat jääneet vaivaamaan mieltä. Menneisyyden sitoma energia häiritsee kykyä olla läsnä ja saada nautintoa ja hyvää oloa päivittäisistä tapahtumista ja asioista. Käsittelemättömät menneisyyden kokemukset vahingoittavat erityisesti kykyä rakastaa ja luoda sellaista parisuhdetta, joka antaa luovaa ihastusenergiaa elämään.

 Keskusteluja hyvästä elämästä ja perusarvoista. Arvojen pohdinta tulisi olla keskeinen osa jokaisen ihmisen elämää. Usein arvot ovat läsnä vain piilotajuisesti. Tietoinen pohdinta mahdollistaa niiden selkeyttämisen. Jollakin tasolla ihminen aina pyrkii elämään hyvää elämä. Työ tai muu arki, joka ei sisällä hyvän elämän ideaa tuntuu ihmisestä masentavalta ja tyhjänpäiväiseltä. Omien arvojen löytäminen mahdollistaa sellaiset elämänmuutokset, jolla elämän laatu paranee. Kunkin omat syvemmät arvot voidaan tunnistaa myös unista ja suosikkisaduista ja tarinoista.

 Itsetuntemusmenetelmät ovat pääosin samat kuin kursseillakin. Itsetuntemuskeinoina käytetään unia, elämäntarinoita, tunnetilojen erittelyä, piirroksia ja tunteiden perusteella tehtyjä kuvavalintoja.

 Hinta 22€/tunti (neuvoteltavissa)

 Soita ja sovi aika puh. 040-5626674, Olavi Moilanen
tai lähetä tapaamistoiveesi osoitteeseen
 


Kurssien pääsivu
Aloitussivu