Unien tulkinta
Unet ja elämänviisaus
Unikurssit
Unikirjat
Unien Majatalo
Satujen tulkinta
Sadut ja elämänviisaus
Kurssit
Kirjat saduista ja
tarinoista
Itsetuntemuksen ohjaus
Kirjoja rakkaudesta
Sairauksien viestit
Mielikuvat/itsetuntemus
Kurssit
Kurssiohjelma
Kurssien sisällöt
Kurssit Lapissa
Kurssit Kreikassa
Järjestä kurssi


Unien tulkinta

HUOM! Jos unet kiinnostavat sinua enemmänkin niin tämä palvelu löytyy myös uusilta unien tulkinta sivuiltani osoitteesta www.unientulkinta.fi Toki voit lähettää unesi myös tästä minulle.

Unien tulkintapalvelu1.Lähetä unitarina osoitteeseeni ja kerro itsestäsi hiukan perustietoja. Unen kannalta tärkeitä ovat sukupuoli, ikä, perhesuhteet, työpaikka, viimepäivien sellaiset tapahtumat, jotka ovat liikuttaneet tunteitasi.

2.Teen siitä alustavan tulkinnan käyttäen hyväkseni tietojani tarinaperinteen toimijoista ja näyttämöistä ja symboliikasta (vertaa oheinen artikkeli unien merkityksestä ja tulkinnasta sekä kirjani UNISTA ELÄMÄNVIISAUTTA ja TOTUUS ON UNISSA, SADUISSA JA TARINOISSA)

3. Lähetän tulkinnan osoitteeseesi

4. Lähetä palaute osoitteeseeni. Haluan tietää, mikä tulkinnassa oli osuvaa ja mikä ei.. Tulkinnan osuvuuden unennäkijä tuntee aina tunnekokemuksena: " Ai niin, sitähän se onkin, siihenhän se liittyykin tms."

5. Tarvittaessa lähetän vielä tarkennuksen. Siinä yhteydessä määritän unen pituuden ja käyttämäni ajan perusteella palkkion. Sen vaihteluväli on toistaiseksi 5 - 35 €. Suurin palkkio on vain pitkistä unista ja useasta palautteesta. Palkkion voi maksaa Osuuspankkiin, tilille 517202-250596 (viitenumeroksi olisi hyvä laittaa 4970).

6. Keskustelu voi jatkua tarvittaessa


Yhteystiedot ovat:

Olavi Moilanen
Ämpyrinkuja 1
48930 KOTKA

puh. 040-5626674

Unien pääsivu
Aloitussivu