Hmm... varsin mukava löytö ja vielä läheltä...

 Bally tekee pelit! Ja tämäkin peli on aikaansa edellä jo 60-luvulla!

Päivitetty 01.12.2008

(puhdistus)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harvest, Bally 1964  
10/2006

Oho. Jopas tuli yllättävä löytö taas vastaan ja vieläpä omasta kylästä... Ollut 20 v. myyjän omistuksessa. On kuulemma lähtöisin Tampereelta tivolista.

Mukana tuli kahden saman aikakauden Williams-flipperin täydelliset puretut osat. Toinen peli on muovien perusteella Vagabond. Toisesta ei vielä varmuutta, kuitenkin komea kasa vaikeasti saatavia varaosia.

Sikäli harvinainen löytö, ettei tarvitse suurempia kunnostuksia vaan on suoraan pelikunnossa. Toki kenttä pitää putsata ja vahata. Myös kumit ovat osittain mustia joten peli ansaitsee täydellisen sarjan uusia kumeja. Pistelasi on aivan virheetön. Näkyy olevan lakattu joskus ja peitetty takapinnasta ohuella 1 mm lasilla. Näköjään toimiva ratkaisu. Yhtään hilseilyä ei ole vielä havaittavissa.

Ja tästäkin pelistä on ruuvattu äänet pois. Aivan käsittämätön juttu sillä tuon yhden kellon olisi saanut pois toiminnasta suoraan pelin omilla jumppereilla. Ei voi kuin ihmetellä noita entisaikojen säätäjiä. Mitä lienee päässä liikkunut... :) Ehkä tuosta irti ruuvatusta kellosta on saanut aikanaan kovat rahat tai sitten siitä on tullut hyvä ovikello... rahalukko on paikallaan ja toimii markoilla.

IPDB:n-tiedot