Jopas onkin vaikea kone saada. Nyt näyttää lupaavalta...

 Tämä oli suorastaan pakollinen hankinta. "It's not just a game... it's an andventure..."

Päivitetty 01.12.2008

(kunnostus)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indiana Jones, Williams 1993  
2/2006

Tätä peliä onkin tullut etsittyä itselle jo viisi vuotta. Nyt näyttää aika hyvältä eikä hintakaan ole paha. Pienet alkufiilistelyt on paikallaan: Real-video valmistajan mainos.

Niin siinä sitten taas kävi, että rahapulan ollessa pahin, tulee eteen kone jota on etsinyt pitkään. No, talon remontti odottaa - tiettyä flipperiä onkin vaikeampi löytää :)

3/2006

Joku on kantanut pelin sisälle pystyyn keskelle eteisen remonttia.

Ja tietysti heti pitää päästä tutkimaan pelissä olevia vikoja...

IPDB:n-tiedot

  Linkki suomenkieliselle Indiana Jones -sivustolle: Indyville

 

 

 

 

Digikameralla otettu kuva paljastaa osan IR-ledeistä olevan pimeinä. Pienen tinailun ja parin led:n vaihdon jälkeen kaikki seitsemän toimivat hyvin. Vielä on jonkun verran vikoja paikallistettava, tosin testipelit pääsee jotenkin jo ottamaan. Vikalista on samaa luokkaa SW:n kanssa. Muoveja on paljon rikki ja tekniikka aika huonossa kunnossa. Taitaa mennä paljon osia uusiksi, kun jopa osa kelojen holkeista on kulunut lähes puhki! Valoissa ja kytkimissäkin on paljon vikoja, mutta kyllä tästä vielä hyvä peli joskus tulee.

Pelin taustakuva on aika hurjassa kunnossa joka oli yksi syy pelin hintaan. Tilalle kun ei taida löytyä uutta mistään. Puhdistus alkoholilla ja Novuksella korjaa asian. Pari pahaa naarmuakin on mutta ne saa ehkä korjattua. Valkea maali pitää vain sovittaa valoa vasten todella hyvin alkuperäisen kanssa. Onneksi naarmujen kohdalla on enimmäkseen tummia alueita ja väri on vielä kalvossa kiinni. En taidakaan hommata uutta kuvaa kun niitä tuntuu olevan hiukan vaikea löytää...

Aika paljon likaa!

Puhdistuksen ja paikkailun jälkeen kelpaa...

4/2006

Joku on päättänyt korjata joitain osia hitsaamalla... Tässä yksi esimerkki koneessa olevista "arska" virityksistä. Näitä tässä koneessa riittää. Hiukan työlästä palauttaa kaikki alkuperäiseen kuntoon.

Idol door lock - hitsattu versio

8/2006

Inkkarin kunnostus jatkuu näin helteisen kesän jälkeen. Korjattavia kohtia on vielä paljon vaikka on välillä päässyt jo pelailemaankin. Kenttä tuli jo aiemmin purettua osiin ja puhdistettua perusteellisesti.