Toinen flipperini on Road Show, joka on Pat Lawlorin suunnittelema.

 Pelissä on ns. widebody kabinetti jolloin pelikenttä on 25 tuumaa leveä (normaalisti 22,5).

Päivitetty 01.12.2008

(sivujen ulkoasu)

 

Red & Ted’s Road Show, Williams 1994 (myyty)

 

2/2004

Oli tullut aika hankkia seuraava kone. Vaihtoehtoina oli IJ, TAF, RS ja TZ. Jälleen oli semmoiset koneet haaveena ettei niitä tuntunut saavan mistään. Operaattori tarjosi Road Show:ta, mutta hinta oli kuntoon nähden liian kova. Lopulta eräs harrastaja Lohjalta tarjosi minulle omaa RS konettaan. Olin aiemmin jutellut hänen kanssaan silloin kun olin ostamassa ensimmäistä konettani.

Menin katsomaan peliä ja kunto osoittautui niin hyväksi kuin myyjä oli kertonutkin joten kaupat syntyi heti. Kyseessä oli todellakin harvinaisen siisti yksilö. Tämän koneen ostaminen oli huomattavasti helpompaa kuin ensimmäisen sillä kokemusta oli jo karttunut. Tyytyväisenä etenin kohti kotia RS mukanani.

Kone oli edellisen omistajan jäljiltä jo puhdistettu ja läpi käyty joten pelaamaan pääsi suoraan. Ainoastaan Red:n leukamoottori oli rikki ja suu oli kokoajan auki.

3/2004

Uutta moottoria oli yllättävän vaikea löytää. Lopulta sellainen löytyi Bay:stä. Samalla tilasin pari muuta osaa kuten uuden keltaisen flipperinapin. Myös pelin ohjelmaversio oli vanha, joten vaihdoin sen uusimpaan. Vanha ohjelma saattaa polttaa Red:n ja Ted:n silmiä liikuttavat kelat pitkässä käytössä ja uusia minikeloja on vaikea saada. Onneksi nämä oli vielä ehjiä.

8/2004

Peli odottelee uusia kumeja ja lamppuja Marco:lta. Toimitukset ulkomailta tulevat hämmästyttävän nopeasti, jopa nopeammin kuin aikanaan kotimaiselta operaattorilta. Myös hinnat jäävät alhaisemmiksi kunhan tilaa kerralla riittävän suuria eriä. Muut projektit vievät tällä hetkellä aikaa joten peli saa odottaa.

1/2005

Peli tuli lopulta käytyä kokonaan läpi ja puhdistettua ja vahattua kunnolla. Osa kumeista oli mustia edellisen omistajan jäljiltä. Peliin kuuluu kimmoisammat valkeat kumit. Puhdistuksen ja uusien kumien myötä peli muuttui kuin toiseksi. Vauhtia riittää ja pallo pomppaa mukavasti uusista kumeista. Peli on muuten täydellinen paitsi kypäristä puuttuu vielä Road Busters -tarrat.

2/2006

Rahapulan vuoksi peli lähti myyntiin. Onneksi peli jäi paikkakunnalle niin voin ostaa sen takaisin joskus tai ainakin käydä pelaamassa välillä! ;)

IPDB:n tiedot

 

 

Kunnostettu peli on kovassa käytössä.

Puhdistettu ja vahattu kenttä kiiltää.

.