Tätä peliä en ole Suomessa nähnyt koskaan.

 Elokuvaan pohjautuvan klassikon on suunnitellut Steve Ritchie (mm. Black Knight).

Päivitetty 05.12.2008

(peli saapui)

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terminaror 2: Judgment Day, Williams 1991  

Peliluolan valmistuminen lähelle mahdollisti lisäpelien hankkimisen. Siirsin pääosan peleistä uusiin tiloihin. Nyt kaikki pelit on mahdollista pitää pystytettyna ja pelikunnossa.

11/2008

Puolasta sattui löytymään kyseinen peli edullisesti joten päätin tehdä kaupat. Samalta myyjältä löytyi toinenkin peli edullisesti Suomen hintatasoon verrattuna, joten mukana tuli myös haluttu Creature.

Jostakin syystä tätä peliä ei ole tuotu koskaan Suomeen operointikäyttöön ja se on siksi harvinainen. Ruotsin laivoilta on kuulemma joskus saattanut peli löytyä.

Peli on erittäin vauhdikas ja tyypillinen kyseisen suunnittelijan peli. Peliä on moitittu liian yksinkertaiseksi ja aihe jakaa voimakkaasti mielipiteet. Tykkäsin kuitenkin itse aikanaan elokuvasta paljon ja siksi peli on mukava lisä muutenkin elokuvapainotteiseen kokoelmaan.

12/2008

Myyjä ei turhia kiireitä pidellyt ja pelit saapuivat vasta kuukausi rahojen siirron jälkeen. Epäilin ensin, että myyjä häipyi rahojen kanssa... Vastaus tuli kuitenkin myöhemmin, halusi etsiä minulle parhaan kuljetusfirman ovelta - ovelle toimitukseen. Hinnoissa olikin paljon eroa sillä toinen kuljettaja oli yli kaksi kertaa kalliimpi. Nyt hinnaksi jäi vain 160 €/peli. Lisäksi rahtiyhteyksissä oli hankaluuksia sillä sopimuksia ei oltu tehty rahtifirmojen kesken niin, että Suomalainen rahtari hoitaisi kuljetuksen loppuun täällä. Vähän aikaa näytti siltä että pelit joutuu hakemaan Helsingistä. Myyjä teki kuitenkin hienoa työtä ja sai kuljetuksen onnistumaan.

IPDB:n-tiedot

 

 

 

 

 

 

?????

?????

?????