VARAUSEHDOT

Varaaminen ja maksaminen

Asiakkaalle lähetetään varausvahvistus/lasku, jossa on lomakohteen nimi, omistajan nimi- ja osoitetiedot, ajo-ohjeet Poronniemen tilalle tai lomakohteeseen.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun 25 % eräpäivään mennessä (7 vrk laskun päiväyksestä), tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin neljä (4) viikkoa ennen loman alkua, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään neljä (4) viikkoa ennen loman alkua.

Ellei ennakkomaksua tai loppusuoritusta ole maksettu eräpäivään mennessä, on Poronniemen lomamökeillä oikeus perua varaus.

Varauksen peruuttaminen ja muuttaminen

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Poronniemen lomamökeille. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan.

Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu. Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko loman hinta. Jos lomakohde saadaan markkinoitua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava summa, pidätetään ennakkomaksu .

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Poronniemen lomamökeille maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

Omistajan oikeus muuttaa ja peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), Poronniemen lomamökit voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Poronniemen lomamökeille maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

Oleskelu mökkilomakohteessa

Mökin avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen omistajalle joko puhelimitse ilmoittamanaan arvioituna saapumisajankohtana. Mökki on asiakkaan käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 16.00 saakka tai sopimuksen mukaan. Mökkien viikko- ja vkl-vuokraan kuuluu loma-asunnon, saunan ja veneen vapaa käyttöoikeus.

Mökin vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet, polttoaine lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet. Liinavaatteet voi myös vuokrata. Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse. Siivouspalvelun voi myös ostaa vuokraisännältä. Mikäli varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu ja mökin omistaja/huoltaja joutuu huolehtimaan siitä ennen seuraavan asiakkaan saapumista, on omistajalla oikeus periä vähintään 50,00 e suuruinen siivousmaksu. Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Vahinkojen korvaaminen

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan kohteen omistajalle.

Valitukset

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle.

www.poronniemi.net