C.I.B., FI CH, SE CH, EE JCH , EECH, LV CH, RU CH & BY CH

Turning Leaf´s the Original Playboy l. Bosse

 Bosse koiranetissä     CRD, geenitestattu DM N/N JA MDR1 -/-,PRA-rcd2 N/N,  lonkat A/A ja kyynärät 0/0   Bosse Collikka  
  
Kuva: Riitta Korhonen
                         Haaveeni trikkiuroksesta ja Jedin sukulaisesta toteutui sittenkin! Jedin tytär Wilman omistaja Tarja Hejda (Kennel Turning Leafs, Ruotsi) lähetti minulle kuvan Wilman trikkipojasta, jonka hän aikoi lähettää meille. Niinpä lensimme Salmisen Annen kanssa Ruotsiin katsomaan pentuja ja kesälomani alussa meille muutti Bosse . Bossen suvussa on minulle tärkeitä koiria, jotka olen tuntenut pennusta saakka ( Wilma, Jedi ja Helga).

Kolme koiraa on mielestäni meidän perheessä liikaa, enkä myöskään ollut ajatellut, että meillä voisi olla kahta kookasta urosta. Tähän väliaikaisratkaisuun päädyin kuitenkin Roopen piilokiveksen ja Donnan korkean iän vuoksi. Toivomaani Wilman pentua minulla ei ehkä olisi mahdollisuutta saada enää myöhemmin.

Roopen ja Bossen ikäero on vain vähän yli vuoden, joten hieman minua mietityttää mitä pojat keskenään keksivät. Toisaalta samanikäisten leikit menevät varmasti paremmin yhteen ja Donna-mummo saa viettää vanhuuttaan rauhassa. Roope otti alusta pitäen isoveljen roolin ja leikittää pentua paljon päivittäin. Ne ovat myös nukkuneet alusta lähtien vierekkäin :)

Toivottavasti kaikki menee tällä kertaa hyvin, ja saan Bossesta kaipaamani reissukaverin näyttelyihin. Pojalla on ainakin pentuna raamit kohdallaan ja se on luonteeltaan varma ja rohkea.

Layout © RiittaK tekstit © Riittak