C.I.B., FI CH, SE CH, EE JCH , EECH, LV CH, RU CH & BY CH

Turning Leaf´s the Original Playboy l. Bosse

 Bosse koiranetissä     CRD, geenitestattu DM N/N JA MDR1 -/-,PRA-rcd2 N/N,  lonkat A/A ja kyynärät 0/0   Bosse Collikka  
  
Kuva: Riitta Korhonen
                         Haaveeni trikkiuroksesta ja Jedin sukulaisesta toteutui sittenkin! Jedin tytär Wilman omistaja Tarja Hejda (Kennel Turning Leafs, Ruotsi) lähetti minulle kuvan Wilman trikkipojasta, jonka hän aikoi lähettää meille. Niinpä lensimme Salmisen Annen kanssa Ruotsiin katsomaan pentuja ja kesälomani alussa meille muutti Bosse. Bossen suvussa on minulle tärkeitä koiria, jotka olen tuntenut pennusta saakka ( Wilma, Saga, Jedi ja Helga).

Kolme koiraa oli mielestäni meidän perheessä liikaa, enkä myöskään ollut ajatellut, että meillä voisi olla kahta kookasta urosta. Tähän väliaikaisratkaisuun päädyin kuitenkin Roopen piilokiveksen ja Donnan korkean iän vuoksi. Toivomaani Wilman pentua en olisi saanut enää myöhemmin.

Roopen ja Bossen ikäero on vain vähän yli vuoden. Roope otti alusta pitäen isoveljen roolin ja leikitti pentua paljon päivittäin. Ne ovat myös nukkuneet alusta lähtien vierekkäin ja niistä on tullut parhaat kaverukset:)

Bossesta sain kaipaamani reissukaverin näyttelyihin. Kolmevuotiaana se oli jo kansainvälinen ja monen maan muotovalio, sekä Pelastuskoiraliiton hakukokeet suorittanut etsintäkoira, joka toimii Vapepan hälytysryhmässä ohjaajansa Jounin kanssa. Luonteeltaan Bosse on varma ja rohkea. Luonnetestin kuvaamaa pehmeyttä ( -2) tai taisteluhalun puutetta en tästä koirasta itse löydä. Hakukoirana se on aina toimintaan valmis, nopea, kestävä, varma ja iloinen kaveri, eli harrastuskoiraksi sopivan "räyhäkkä peli".

Layout © RiittaK tekstit © Riittak