MYLLYMATINTIE 4 as 2, 48400 Kotka : 109 m2

Asuntomme on 1-kerroksinen rivitaloasunto (109 m2) rauhallisella alueella kaupungin puiston laidassa Kotkan Lankilassa, lähes täysin remontoitu vuosina 1998 - 2006, suurin osa remonteista tehty vuonna 2006.

Klikkaa tästä listaan uudistuksista/remonteista.

3 makuuhuonetta, olohuone jossa toimiva takka (ei varaava), ruokatila kattoikkunalla, keittiö, wc, kylpyhuone, tilava sauna ja parveke.

Isommat makuuhuoneet kuin mitä nykyään yleensä rakennetaan. Mitat suunnilleen (jättämällä pois kaappitilat): MH1: 365 x 282 cm / MH2: 444 x 282 cm / MH3: 373 x 285 cm

Yhden makuuhuoneen, olohuoneen ja ruokatilan, ja keittiön lattiat laminaattia. Kahden makuuhuoneen lattiat parkettia (alkuperäiset). Tuulikaapin lattia laatoitettu (2006). Parveke on lähes maantasalla ja se on lasitettu ja laatoitettu, infrapuna lämmittimet katossa. Lattialämmitys WC:ssä ja kylpyhuoneessa.

Runsaasti säilytystilaa. Kahden makuuhuoneen yhteydessä tilavat vaatehuoneet, kolmannessa kaapit uusilla liukuovilla. Eteisessä liukuovikaapisto peiliovilla. Keittiössä myös runsaasti säilytystilaa, hyvintoimivat ja helpot kaapistot jotka ovat suhteellisen helposti tavoitettavissa lyhyemmillekin ihmisille. Lämmin erillinen varasto sisääntulon yhteydessä.

Keittiössä tasokkaat modernit kodinkoneet (2006). Induktio liesi, kiertoilmauuni, astianpesukone, mikro, ja maustehyllyt. Jääkaappipakastin (vanhempi). Keittiöön tilaustyönä teetetty erillinen kaappi sisääntulon vasemmalla puolella on helposti irroitettavissa jos sen haluaa poistaa (esim. haluettaessa tilaa ruokapöydälle keittiössä), mutta sen sisälle mahtuu isohko roskis johon voi säästää esim. tyhjiä pulloja, ja sen päälle voi laittaa esim. pienen jääkaapin tai sitä voi käyttää aputasona.

Kaapeli-TV, johon jokaisessa makuuhuoneessa sekä olohuoneessa ja ruokatilassa liitännät. Isot sähkötyöt tehty vuonna 2006 jolloin kaikki pistokkeet maadoitettiin ja niitä lisättiin runsaasti koko asuntoon.

Kaikissa ikkunoissa sälekaihtimet jotka jäävät. Ruokatilassa kattoikkunan lisäksi seinälamput jotka jäävät.

Rakennuksessa erinomaiset äänieristeet, ja naapurit hiljaisia, eli erittäin rauhallinen koti.

Puistoon rajoittuva suojainen piha metsänäkymin.

Asuntoon kuuluutilava kylmä autotalli lohkolämmittimellä.

Hyvät bussiyhteydet, pysäkille noin 200 m.

Lyhyt kävelymatka Kymijoelle (n. 300 m.). Kävelymatkan päässä Prismasta (alle 1 km) ja Langinkoskesta (alle 800 m.). Päiväkoti ja koulu alle 1 km, lukio 2 km. Keskustaan (Kotkansaari) noin 6 km, eli noin 7 - 10 minuutin ajomatka.

 Katso asunnon sijainti tästä

Hoitovastike: 190,00 e/kk, vesimaksu: 14 e/kk/hkl

Autotallien yhteydessä urheiluvälinevarasto, jossa myös tarvittavat välineet (ruohonleikkuri, trimmeri, yms.) pihojen ylläpitoon. Lumityöt teetetään ulkopuolisilla.

Taloyhtiössä (johon kuuluu 8 asuntoa) tehty kattoremontti vuonna 2006, jolloin tasakatto muutettu harjakatoksi.

Etupihan remontti aloitettu kesäkuun lopulla 2008. Remontti on nyt tämän asunnon kohdalta maksettu, paitsi ensi vuonna tehtävä asfaltointi joka tulee maksamaan arviolta noin 2000 - 3000 euroa lisää.

Rakennusvuosi 1967.

Tontti on taloyhtiön oma, pinta-ala 4277 m2.

 

 

Pohja

KUVIA:

 

 Omistaja: Riia Luhtanen, GSM: 050 560 4425, email: etunimi.sukunimi@gmail.com

 

Myymme Huuto.netissä esineitä ja huonekaluja.

Klikkaa tästä listaamme

(jos listaa ei löydy, emme ole vielä päivittäneet sitä,

päivitämme yleensä noin 2 viikon välein)

Lisäämme kohteita usein, lisää linkki suosikkeihisi!